Service horeca host:ing.nl

Service horeca host:ing.nl 



1 - 10 van 16 voor service horeca

Storm op komst
Storm op komst
... gemeenten met 10% toe. tabel 1 raming foodomzet in foodretail en -service foodretail supermarkten foodspeciaalzaken foodservice horeca catering gemak (mld. ) 2011 bron cijfers foodretail - cbs, gfk en raming ... gehele foodbranche. de dynamiek in food en de toenemende concurrentie tussen foodretail en service maken het noodzakelijk schutting' te kijken. dit kwartaalbericht food voorziet in die behoefte ...
ing.nl


ING Groei door grenzen te verleggen april 2011 tcm7 84415 pdf
... volume ontwikkeling sectoren bedrijfsleven industrie transport opslag agrarische sector detailhandel zakelijke dienstverlening horeca bouw trends groothandel omzet groothandel groothandel gericht op export en industrie ... concurrentie. ander voorbeeld is een groothandel voor grafische machines die nu ook service- contracten gaat aanbieden manier een sterkere klantbinding te krijgen en minder ...
ing.nl


untitled
... ) delf- stoffen agrarischtransport en com- municatie bouwzakelijke diensten overheid, onderwijs, zorg handel horeca industrie mld. euro hoeveel koopt een sector in bij andere sectoren?industrie ... componenten 5. systeem integratie 6. verkoop service 1. onderzoek ontwikkeling 3. prototype industrialisatie 4. productie componenten 6. verkoop service 1. onderzoek ontwikkeling systeem integratie1e lijns ...
ing.nl


ING kansen supply chain_01.indd
... kos- ten, files, milieudruk) van het wegvervoer en de steeds hogere kwaliteit van service die de retail vraagt, staat dit model onder druk. multimodale oplossingen of nieuwe ... geexporteerd naar voornamelijk belgie en frankrijk.voor de schelpdierbedrijven (voornamelijk mosselen) vormen belgie (veel horeca) en frankrijk (super- marktketens) de belangrijkste afzetlanden. wat import betreft wordt eu- ...
ing.nl


ING distributie en e commerce publicatie tcm7 89778 pdf
... onderscheiden die tot de zoge- naamde backoffice van de webwinkel horen; zoals customer service activiteiten (afhandeling telefoon en e-mails klanten), voorraadbeheer, retourafhandeling en administratieve dien- sten ... . naar verwachting zullen winkelcentra zich steeds meer beperken tot diensten, vermaak en horeca. traditionele winkels zullen in toenemende mate alleen nog een lokale functie hebben. ...
ing.nl


Ing halfjaarbericht groothandel april 2010 tcm7 50908 pdf
... meer problemen ondervinden. ditzelfde geldt voor groothandels die leveren aan de detailhandel of horeca (zie tabel 2). tabel 2 verwachte volumemutaties groothandel en belangrijkste afzetsectoren van ... diensten- verlenende onderneming. hierbij kan gedacht worden aan diensten als transport, after-sales service of advisering. met dergelijke diensten positioneert een groothandel zich sterker in de keten ...
ing.nl


Ing regiovisie amsterdam november 2009 tcm7 42894 pdf
... ,4% -2,3% onderwijs 3% - 1,8% 1,7% bouw 3% - -6,1% -7,1% horeca 3% + -7,0% -1,0% landbouw 1% - -2,1% 1,0% totaal bron noot ++ betekent ... ook kiezen voor de aanval en juist nu op zoek gaan naar verhoging van het service- niveau, nieuwe markten of het aanbrengen van organisato- rische veranderingen, bijvoorbeeld ter verhoging van de ...
ing.nl


ING Geringe groei horeca na opleving september2011 tcm7 93337 pdf
... . figuur 1 ontwikkeling horeca en economie bron cbs, raming linker as horeca (volume, joj %) bbp (volume, joj %) horeca (prijzen, joj %) in atie (joj %) rechter as kwartaalbericht horeca september 2011 2 ... het gebruik van flexkrachten kunnen zodoende forse besparingen worden gemaakt. aangezien veel hotels met service het verschil moeten maken is een sterke basis van vast (goed ingewerkt) personeel ...
ing.nl

Trends en ontwikkelingen Leisure - ING - Thema's en kennis
Trends en ontwikkelingen Leisure - ING - Thema's en kennis
... blijft fragiel en zal slechts geleidelijk gaan verbeteren de komende periode. belangrijkste deelsectoren horeca cafa s, catering, hotels en restaurants recreatie verblijfsrecreatie en dagrecreatie sport welness fitness, ... op prijs cost-leadership met de focus op schaalgrootte en efficiency full-service met focus op service en personeel als onderscheidende factor consument in controle door internet ...
ing.nl

ING-Buitenlandse-gast-beperkt-krimp-horeca-oktober-2012_tcm7-123260.pdf?id 20130327043646
ING-Buitenlandse-gast-beperkt-krimp-horeca-oktober-2012_tcm7-123260.pdf?id 20130327043646
... hoewel een prijsstijging is uit te leggen aan de klant moet de horeca blijven opletten dat de service en beleving het prijsverschil met de detailhandel rechtvaardigen. toename van buitenlandse hotelgasten ... grote verschil- figuur 1 volume ontwikkeling in de horeca (j-o-j) bron cbs, bewerking horeca hotels restaurants cafetaria's cafes kwartaalbericht horeca oktober 2012 2 len kunnen optreden. zo ...
ing.nl





© magikwatvragen.nl | contact | privacy policy | disclaimer | vaak gezocht | handige links | site map